Александра и Даниел Петканови категорично опровергаха информацията, че са се

...
Александра и Даниел Петканови категорично опровергаха информацията, че са се
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови сложиха край на спекулациите около отношенията си

Александра и Даниел Петканови изрично опровергаха информацията, че са се разделили и Лудият кореспондент живее в някогашната фамилна къща, а брачната половинка му - в новозакупения апартамент.

Припомняме, че преди Нова година двамата пуснаха дълъг диалог, в който се караха за жилището и това накара неосведомени медии да спекулират, че двамата са пред бракоразвод.

В ново видео, което също като първото продължава час и малко, двамата изясняват, че просто са желали да покажат по какъв начин фамилиите да преодоляват проблемите си.

Новото видео става все по-популярно безусловно за минути, а щастливи почитатели с жар разясняват какъв брой са удовлетворени, че Петканови остават дружно, а новият парцел ще бъде на името на детето им. Двамата даже признаха, че желаят да имат още наследници, а явно и те скоро ще се снабдят с жилища, тъй като фамилията още веднъж е вест номер едно в светския живот в България и ще може да инфлуенсърства и да продава артикули още дълго време.

" Ние просто сме себе си “, изясни държанието на двамата Даниел с обичаната максима на плеймейтките от " Биг Брадър “ и посочи, че с Алекс не са станали милионери от първото видео. Призна обаче, че има комерсиална цел във всяко едно начинание, което двамата подхващат.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР