Александра Гюзелева и Димитър Стоянович се завърнаха като водещи на

...
Александра Гюзелева и Димитър Стоянович се завърнаха като водещи на
Коментари Харесай

Александра Гюзелева и Димитър Стоянович се завърнаха в ефира на БНТ

Александра Гюзелева и Димитър Стоянович се завърнаха като водещи на предаването " Култура.БГ " в ефира на Българска национална телевизия. В средата на април двамата бяха отстранени от предаването, а това провокира съществени рецензии. В знак на митинг културни дейци оповестиха, че отхвърлят да вземат участие в предаването, до момента в който Гюзелева и Стоянович не се завърнат в ефир.

В понеделник сутринта двамата още веднъж бяха на екран, макар че съгласно по този начин и непоказаната на екипа заповед те трябваше да бъдат заместени до края на изключителното състояние от третия водещ на предаването Анна Ангелова.

През април от предаването бяха отстранени и изпълнителните му продуценти. Мястото им бе заето още веднъж от Ангелова. Сега обаче тя излиза в отпуск, оповестява " Площад Славейков ".

Миналият месец не бе възобновен и договорът на Българска национална телевизия с водещия на предаването " Бизнес.БГ " Марио Гаврилов. Той обаче към този момент е сменен с различен водещ - Илина Бисерова. Тя е публицист от 14 години. Освен в Българска национална телевизия, е във в. " Труд " и в Дарик радио - Варна.

В началото на тази година режисьорката и актриса Боряна Пунчева беше освободена от поста основен продуцент на кино студия " Екран ", а договорът на Сашо Йовков като началник на дирекция " Спорт " не бе удължен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР