Александра Грант, актриса и партньорка на Киану Рийвс, разкри в

...
Александра Грант, актриса и партньорка на Киану Рийвс, разкри в
Коментари Харесай

Приятелката на Киану Рийвс отговори на критиките за посивелите си коси

Александра Грант , актриса и партньорка на Киану Рийвс, разкри в обява в Инстаграм повода, за какво не желае да боядисва посивелите си коси, оповестява „ Пари мач “.

Измина единствено месец, откогато Киану Рийвс публично съобщи връзката си с Александра Грант по време на церемония вечерта на „ ЛАКМА Арт+Филм “, вървейки по синия килим ръка за ръка със своята обичана . 46-годишната актриса е една от дребното дами, обвързана с холивудска звезда, която приема своите сиви коси.

Снимката, оповестена от Александра, приказва сама по себе си - това е фотография на публикация от „ Нюзуик “, в която се твърди, че „ съгласно изследване на към 50 000 дами, ракът на гърдата е обвързван с перманентните бои и химикалите за изправяне на коса “. Статията, споделена от приятелката на Киану Рийвс, в действителност цитира проучване, съгласно което ракът на гърдата е обвързван с канцерогенни субстанции, нарушаващи функционалностите на ендокринната система, които се съдържат в някои продукта за коса.

40-годишната актриса, родом от Охайо, е потресена от разкритието на американското списание за вести: „ Уау! Това са новините през днешния ден... Това са потресаващи числа, изключително за цветнокожите дами ", написа тя. След това Александра Грант изяснява от по кое време има сива коса. " Косата ми стартира да побелява рано, още на двадесет годишна възраст, и аз боядисвах косата си във всички цветове до тогава, до момента в който не развих нетърпимост към токсините в боите. " На тридесет години, актрисата просто решила да " остави косата си да побелее ".

Изпълнителката наподобява изцяло приема и е уверена в своя избор: „ Харесвам и поддържам обстоятелството, че всяка жена има право да избира по какъв начин желае да наподобява на една или друга възраст. Но в случай че дамите страдат поради стандартите за хубост... дано тогава поговорим за тези стандарти за хубост ", заключава тя.-->

Косата на Александра във всеки случай наподобява се харесва на именитата звезда от " Матрицата " . Те са дружно от началото на годината, а съгласно източник от списание " Пийпъл ", артистът " намерено желае да показа живота си с нея ". " Изключително съм благополучен и доста признателен, че имам Алекс в живота си ", декларира артистът. Двамата неразделни се познават от 2010 година и към този момент са имали опцията да работят дружно, с цел да напишат през 2011 година книгата „ Ода на щастието “, а по-късно, през 2016 година „ Сенки “.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР