Александра Фейгин от клуб "Танци на лед Денкова-Стависки" спечели кратката

...
Александра Фейгин от клуб "Танци на лед Денкова-Стависки" спечели кратката
Коментари Харесай

Фейгин спечели кратката програма при жените на държавното първенство по фигурно пързаляне

Александра Фейгин от клуб "Танци на лед Денкова-Стависки " завоюва късата стратегия при дамите на държавното състезание по фигурно пързаляне за премиите на БФКънки. Надпреварата се организира от петък до неделя в Зимния замък в столицата. Фейгин получи за осъществяването си оценка от 59.98 точки (32.90 за механически детайли, 29.08 за съставни елементи на програмата и 2.00 наказателни точки).

Втора е съотборничката й Кристина Григорова с 52.94 точки, а на трета позиция се подреди Симона Господинова от Елит с 41.45 точки. При мъжете има единствено един участник на шампионата - Лари Луполоувър от "Танци на лед Денкова-Стависки ", който получи оценка от 72.88 точки за късата си стратегия.

При девойките Мария Левушкина от "Танци на лед Денкова-Стависки " завоюва късата стратегия с 60.72 точки, следвана от съотборничката си Мария Манова с 42.77 точки и Мария Илинова (Ледени искри) с 42.00 точки. Александър Златков от Елит е водач при юношите след първото осъществяване с оценка 63.15 точки. В класирането следват Васил Димитров ( "Танци на лед Денкова-Стависки ") с 54.89 точки и Радослав Маринов (Айс пик) с 47.36 точки. В трети клас при девойките късата стратегия завоюва Марина Николова (Елит) с 40.72 точки, а при момчетата в същия клас отпред в подреждането след първото осъществяване е Никола Ботвиновски (Айс пик) с 32.97 точки. Държавното състезание продължава по-късно през днешния ден с волната стратегия в класовете от първи до пети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР