Александра Богданска все още обича бившия си съпруг Александра Богданска проговори

...
Александра Богданска все още обича бившия си съпруг
Александра Богданска проговори
Коментари Харесай

Александра Богданска: Мислех за второ дете, а Даниел ме изненада с развод!

Александра Богданска към момента обича някогашния си съпруг
Александра Богданска проговори за развода с Даниел Петканов. В особено изявление тя признава, че към момента обича някогашния си брачен партньор, а решението за развода е било напълно негово.

Богданска разкрива, че не просто не е желала да се развежда, а даже тъкмо в този миг е мислела за второ дете. Тогава Даниел й е съобщил, че желае да се разделят. А шокът от тази вест повлиял зле на душeвността и на самочувствието на Александра.

Богданска споделя, че била подготвена на компромис в името на сина си. Тя желала да резервира фамилията, даже и да се усеща зле в тази връзка (с Даниел). „Щях да понасям философски, само че да ме крепи това, че фамилията ми е цяло“, споделя Александра.

Тя признава, че с цел да преодолее шока от развода с Петканов, е тръгнала на психолог. Александра не крие, че и преди е ходила, само че е било за малко. Това се случило, когато двамата имаха имотни разногласия. Сега моделката върви постоянно – всяка седмица.

Отначало тя си мислела, че от ходенето на психолог няма никакъв смисъл, само че по-късно осъзнала, че в действителност това й оказва помощ да се оправи със протичащото се в фамилията й.
 Александра Богданска преодолява развода с Даниел Петканов с психолог сн. Инстаграм
Александра Богданска преодолява развода с Даниел Петканов с психолог сн. Инстаграм

Алекс разкрива и по какъв начин Гарбриел (сина й) приема развода. Засега не е ясно дали дребното момче схваща какво се случва в действителност със фамилията му и по какъв начин то се е разпаднало. Всички обаче се пробват да покажат на малчугана, че той е обичан и няма никаква виновност за това, което се случва.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР