Александра Богданска със зашеметяваща визия на абитуриентския бал на брат

...
Александра Богданска със зашеметяваща визия на абитуриентския бал на брат
Коментари Харесай

Вижте брата на Алекс Богданска като абитуриент

Александра Богданска със зашеметяваща визия на абитуриентския бал на брат си. Милан Богдански е приключил учебно заведение в Благоевград, а известната му сестра го придружи на бала. Красавицата не съумя да скрие страстите си.



" Обичам те, братче мое! Пожелавам ти да си самоуверен в постигането на фантазиите си и попътен вятър! " - написа тя в Инстаграма си, където показа няколко прелестни фрагмента.

За абитуриентския бал на брат си Алекс избра впечатляващ прилепващ тоалет в сиво, който наблягаше стегнатото й тяло. Панталонът беше с лека бистрота, само че толкоз, едвам загатне фигурата. Брат й не бе заложил на непоколебим костюм, а по-скоро на елегантна визия - риза в небесносиньо и кариран елек.





В " Търси се... " инфлуенсърката за първи път приказва за развода си с Даниел Петканов. Баща й Милан я разказа като " щастливо, мечтано и мечтано дете ". Споделя, че до преди време са били доста близки, само че в този момент уговорките и дистанцията са ги раздалечили.

" Трудно преживяхме това (раздялата). Бяхме втрещени! Радваме се, че от тази връзка излезе едно отлично дете Габриел. Дани споделяше, че Алекс е толкоз цялостна с упоритости, че той остава на втори проект. За Дани мога да кажа единствено позитивни неща. Решиха да се разделят, само че това е тяхно решение. Ние не сме се месили в тяхната връзка. Като цяло, аз не утвърждавам раздялата! " - описа татко й.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР