Александра Богданска е една от най-извесните ни модели инфлуенсъри. Бившата

...
Александра Богданска е една от най-извесните ни модели инфлуенсъри. Бившата
Коментари Харесай

Когато Алекс Богданска и Хриси Парова ни учат как да тренираме

Александра Богданска е една от най-извесните ни модели инфлуенсъри. Бившата съпруга на " лудия кореспондент " Даниел Петканов постоянно наподобява в отлична форма, като не крие, че за задачата се старае да спортува повече постоянно и внимава с какво се храни. 
 Александра Богданска в Clash Cast - какъв брой е най-високият отхвърлен рекламен хонорар
Колко пари (най-много) е отказвала Александра Богданска за реклама

Ето и за какво

В профила на Алекс Богданска постоянно ставаме очевидци на някоя от нейните многочислени тренировки - без значение дали прави йога у дома или е във фитнеса. Точно от фитнес залата е и последното ѝ клипче, което се появи в Instagram профила ѝ преди броени часове.

За наша огромна изненада и наслада обаче този път Алекс не е сама, а в компанията на друга наша фаворитка - Христиана Парова.  Хриси е фитнес инструктор и инфлуенсър. Красива жена с съвършено тяло, което тренира повече от постоянно. Храни се допустимо най-здравословно и знае по кое време, по какъв начин и какво да прави, с цел да бъде тялото й щастливо.

А когато две толкова хубави и секси дами като и се съберат на едно място, става в действителност горещо. Макар и рекламно, видеото, което те споделят е ориентирано към всички начинаещи във фитнес тренировките, които се чудя дали упражненията, които правят са верни. 

По доста занимателен метод двете демонстрират по какъв начин, по кое време и къде бъркаме, до момента в който изпълняваме обещано упражнение, като за задачата Алекс влиза в " ролята " на трениращия, а Хриси в нейното си аплоа на инструктор, който прави забележки и следи процеса. 

" Правило номер едно: Ако изглеждаш добре до момента в който изпълняваш упражнение, значи го правиш вярно ", пишат девойките в взаимната им обявата.
 Христиана Парова и щастливото тяло
Христиана Парова и щастливото тяло

Фитнес инструктурката за пътя на смяната, за ролята на инфлуенсър и за обичаната си подготовка

За няколко часа видеото събра хиляди лайкове в профилите и на двете дами. А както означават някои от почитателите им, взаимната им поява в даден фитнес, е задоволителен тласък и мотивация да ни накара да спортуваме, било то и неправилно. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР