Александра Богданска често гостува както в различни предавания по телевизията,

...
Александра Богданска често гостува както в различни предавания по телевизията,
Коментари Харесай

Кога и как Александра Богданска е решила да си уголеми гърдите

Александра Богданска постоянно гостува както в разнообразни излъчвания по малкия екран, по този начин и в подкасти, където приказва намерено по всяка тематика.
 Александра Богданска на 30 - по какъв начин посрещна рождения си ден
Щурият рожден ден на Алекс Богданска

В чия компания го посрещна

Така да вземем за пример моделът гостува в подкаста Career Show с водещ Сашо Кадиев, където разкри любопитни неща както от персоналния си живот, по този начин и от професионалния.

Така пред Кадиев Богданска разкрива компликациите, през които е минала при започване на кариерата си като модел. Тя споделя, че решила да си уголеми гърдите, тъй като е получава доста отводи от разнообразни марки да се снима за тях, тъй като гърдите ѝ са били дребни.

Но тъй като е била още студентка и не е имала задоволително пари за интервенцията е решила да замине за Кипър, където е работила като сервитьорка в дискотека. " Пестях от храна, нищо не си купувах, единствено с цел да събера 5000 евро. Това ми беше задачата. "

В последна сметка, Алекдандра Богданска  е съумяла да събере сумата, а с изключение на тази си работа се е явявал на кастинги в локална организация за модели, без да уведоми своята мениджърка. " Това ми беше първата неточност и сериозен удар и по егото ми, и по детското ми мислене, само че ме научи да чета контракти деликатно. "

Оказва се, че тогавашната мениджърка на Богданска е схванала за страничните ѝ действия и е потърсила правата си в съда. Така в последна сметка, бива наказана да заплати 10 000 лева наказателна клауза по контракта на мениджърката си. " Казах си: " Купувам си свободата ", добавя модела.
 Александра Богданска и Емили Ратайковски на едно място
Когато Александра Богданска и Емили Ратайковски са на едно място

Какво събра родната инфлуенсърка с Емрата

След тази преживелица Богданска твърди, че кариерата ѝ е почнала да се развива все по-добре, тъй като бързо е добила опита да работи сама за ползите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР