Александра Банева, голямата дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев -

...
Александра Банева, голямата дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев -
Коментари Харесай

Голямата щерка на Брендо се сгоди на Миконос

Александра Банева, огромната щерка на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо се сгоди.

Александра сама се похвали, че е споделила " да " на своето гадже със фотография, от обичания си гръцки остров Миконос. " Да си имаш някого, с който да прекараш вечността ", написа Алекс, като добави и икона на пръстен.

Каката на Лара за първи път демонстрира приятеля си в обществените мрежи. " Сладури " и " Бебета " зоват нейните другари във фейсбук. Според тях на бъдещата женитба кума ще е сестрата Лара.

Александра, въпреки и надалеч от бизнеса на известния си баща, има проблеми с управляващите поради Брендо, защото по искане на КОНПИ бяха блокирани десетки фамилни сметки за над 22 млн. лв..

По делото наред с търсения от Интерпол Евелин Банев обвинени са някогашната му жена Моника Добринова, доведеният брат на Брендо - Симо Карайчев и самата Александра. По-малката й сестра Лара е пожалена като малолетна.

Благодарение на свръхбогатия си татко Алекс и Лара съумяха да получат положително обучение в Лондон. След като приключи, Алекс се опитва като модел зад океана, а след това се дипломира като журналистка и изкара стаж в американски медии. За разлика от нея, на дребната й сестричка не й се заляга над учебниците. След като бе отвлечена като 10-годишна и прекара месец и половина в плен, Лара се стреми да не помни ужаса и по тази причина граби от живота с цялостни шепи. Малката щерка на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен другар, с който обикалят сантиментални кътчета по света като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе и се хвалят в обществените мрежи.

Засега не е ясно коя от девойките първа ще облече бялата рокля, само че едно е несъмнено - празничната гала няма да мине без непоканени посетители. По всяка възможност издирвачите на именития баща, който има присъди в три страни и се търси по целия свят, ще наблюдават дали той няма да се появи, издават осведомени. Според тях сътрудниците на службите могат да облекат костюми и да се слеят с тълпата или да следят от някой буренак за Брендо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР