Александър Зверев записа втора победа на сингъл за Германия в

...
Александър Зверев записа втора победа на сингъл за Германия в
Коментари Харесай

Зверев победи, но се вбеси от бразилската публика: Преминаха границата


Александър Зверев записа втора победа на сингъл за Германия в конфликта с Бразилия за Купа Дейвис и по този метод подсигурява присъединяване на Бундестима във Финалите на отборния шампионат. Световният №3 нямаше проблеми против Тиаго Монтейро на клея в Рио де Жанейро и стигна до триумф с 6-1, 7-5.

Това, което вбеси немския представител бе държанието на бразилската аудитория, която неведнъж го освиркваше и наскърбяваше като се чуха и викания „ Оля “. Както е известно, Оля е името на някогашната другарка на Зверев, която го упрекна във физически тормоз по време на връзката им.

„ Днес бразилската аудитория прекрачи границата. Те наскърбиха членове на фамилията ми и индивида, който обичам “, сподели той на конференцията след мача.

Ден по-рано Зверев победи и втората ракета на бразилците Тиаго Сейбот Вилч. Третата точка за триумфа донесе двойката Кевин Кравиц и Тим Пюц.

Участието на Зверев в Рио значително бе ненадейно и стана факт в последния миг. Това бяха и първите му мачове след случилото се в Акапулко, когато поради мощни удари с ракетата по стола на съдията след мач на двойки бе дисквалифициран.

Към момента от АТР му постановиха единствен парична санкция, само че не е изключен разновидността за в допълнение наказване. Матс Виландер прикани за прекъсване на правата му за интервал до 6 месеца, а Серина Уилямс разяснява, че в същата обстановка е щяла да бъде изпратена в пандиза.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР