Александър Зверев ще работи с Давид Ферер, който ще му

...
Александър Зверев ще работи с Давид Ферер, който ще му
Коментари Харесай

Давид Ферер ще бъде треньор на Александър Зверев за пробен период

Александър Зверев ще работи с Давид Ферер, който ще му бъде треньор за експериментален интервал, разгласи седмият в международната класация на АТП немец. Зверев написа в Инстаграм, че " е извънредно разчувствуван да стартира работа ", откакто ще тренира за " експериментален интервал " с финалиста от Откритото състезание на Франция през 2013 година Ферер, до момента в който чака тенис мачовете да се възобновят след пандемията от ковид.
 Давид Ферер става треньор на Зверев Зверев беше последният конкурент на Ферер в Тура. Той победи испанеца във втория кръг в Мадрид предходната година в последния шампионат на Ферер преди да се откаже. Германецът добави, че се е отдръпнал от присъединяване в серията демонстративни шампионати в Берлин през идната седмица. Зверев беше един от играчите, които бяха изложени на социална рецензия поради присъединяване си в " Адриа Тур ", проведен от Новак Джокович, след което четирима играчи, в това число Джокович и Григор Димитров, дадоха позитивни проби за ковид.

" Взех решение да остана да упражнявам с моя екип и сега да не играя никакви шампионати. Никога не е хубаво да пропуснеш шанса да играеш вкъщи, само че скоро ще се върна ", написа още той. Зверев сподели още, че е дал три негативни проби за ковид.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР