Александър Зверев показа, че поне засега проблемите извън тениса не

...
Александър Зверев показа, че поне засега проблемите извън тениса не
Коментари Харесай

Зверев громи за по-малко от час, Раонич също с победа

Александър Зверев сподели, че най-малко към този момент проблемите отвън тениса не се отразяват на представянето му на корта. Поставеният под №4 немец разгроми с 6:2, 6:2 в мач от втория кръг на шампионата от серията " Мастърс " в Париж сърбина Миомир Кецманович. Зверев се оправи с съперника си единствено за 55 минути, като осъществя по два пробива във всеки от двата сета. В третия кръг Зверев ще се изправи против французина Адриан Манарино. Представителят на домакините надделя японеца Йошихито Нишиока с 6:3, 6:7 (5), 6:3.

Както е известно, Зверев бе упрекнат от някогашната си другарка Олга Шарипова в домашно принуждение. В същото време стана ясно, че друга негова някогашна възлюбена - Бренда Патеа, пък е бременна и точно германецът е татко на детето, което тя чака.

Междувременно в други завършили срещи от през днешния ден поставеният под №10 канадец Милош Раонич надигра с 6:4, 6:4 получилия " уайлд кард " за главната скица французин Пиер-Юг Ербер, а австралиецът Алекс де Минор (№16 в схемата) се наложи над италианеца Лоренцо Сонего с 6:3, 7:5.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР