Александър Зверев отрече да е използвал мобилен телефон по време

...
Александър Зверев отрече да е използвал мобилен телефон по време
Коментари Харесай

Зверев отрече да е използвал телефон по време на мача си с Циципас

Александър Зверев отхвърли да е употребявал мобилен телефон по време на дуела си от груповата фаза на заключителния Мастърс в Лондон против Стефанос Циципас в зала „ О2 Арена “.

Защитаващият купата си от предходната година немец бе запитан по отношение на случая по време на конференцията си след края на мача, изгубен от него с 3-6, 2-6. Телевизионни фрагменти, които циркулираха в обществените мрежи демонстрираха по какъв начин той допира нещо в сака си по време на една от паузите.

Според разпоредбите на ATP играчите нямат право да употребяват електронни устройства по време на мачове. Но 22-годишният Зверев настоя, че не е бил с мобилния си телефон на корта. „ Телефонът ми беше в съблекалнята. Винаги го оставям там. Не знам какво са видели, само че сигурно не беше телефон “. Когато бе запитан по отношение на това какво е докоснал в сака си, германецът отвърна: „ Бутилка с вода? Празна бутилка с вода, може би? “.

Зверев надигра безапелационно международния номер 1 Рафаел Надал в първия си дуел от група Андре Агаси, само че тежката му загуба от Циципас слага под подозрение присъединяване му в полуфиналите. В последния си мач от групата той се изправя против Данийл Медведев, който е с две провали от първите си две срещи. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР