Александър Зверев определено ще иска да изтрие по-бързо от паметта

...
Александър Зверев определено ще иска да изтрие по-бързо от паметта
Коментари Харесай

Стана ясно какво ще бъде наказанието на дисквалифицирания Зверев

Александър Зверев несъмнено ще желае да изтрие по-бързо от паметта си последните няколко дни, имайки поради неприятните изживени страсти. Германецът си навлече гнева на тенис обществеността посредством своето държание по време на двойковия си мач от конкуренцията в Акапулко. Тогава Саша имаше съществени искания към едно от отсъжданията на основния арбитър в решителния супер тайбрек, което се оказа с основно значение за провалянето на международния номер три и неговия сътрудник Марсело Мело.

Впоследствие Зверев стартира да ругае арбитъра и нанесе серия от удари с ракетата си по неговия стол, което изрично приличаше на опит за заплашване, а самото основно лице напусна съвсем бегом работното си място от боязън. Тази постъпка донесе на защитаващия първенец дисквалификация от шампионата, само че това надалеч няма да бъдат всички последствия за него.

25-годишният състезел ще бъде лишен от заработените си средства по време на надпреварата в Мексико, които се равняват на 31570$. Освен това германецът ще бъде санкциониран с оптималните санкции за неспортсменско държание и вербална засегнатост, като по този начин се прибавят още 40000$ към общата сума, която ще би трябвало да заплати и на всичкото от горната страна той ще бъде лишен от извоюваните точки през актуалната седмица.

ATP fines Alexander Zverev $40K, takes away his $31K in prize money and his rankings points from the Mexican Open after his violent outburst.
— Howard Fendrich (@HowardFendrich)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР