Александър Вучич изрази надежда, че Русия и САЩ ще намерят

...
Александър Вучич изрази надежда, че Русия и САЩ ще намерят
Коментари Харесай

Сърбия спешно се снабдява с храни и петролни продукти заради кризата в Украйна

Александър Вучич изрази вяра, че Русия и Съединени американски щати ще намерят спокойно решение на световната рецесия
Сръбският президент Александър Вучич разгласи, че Сърбия незабавно купува храни и петролни артикули поради обстановката в Украйна.

„ Има стратегически и тактически тематики, а когато виждаш, че целият свят истерично чака нещо да се случи сред Русия и Украйна, не можеш да се преструваш, че нищо не се случва. Разбира се, главата ви се пръска от обстоятелството, че би трябвало да решите въпроса за закупуването на петролни артикули в огромни количества, би трябвало да намерите пари за нещо, което не е планувано в бюджета. Днес незабавно поръчахме 10 милиона кг сол, 1 милион кг фасул, същото количество грах, ще вземем и 30 милиона кг брашно поради обстановката, която се случва “, съобщи Вучич пред сръбската ТВ Прва.

На 8 февруари сръбският президент уточни, че Белград изхожда от най-лошия сюжет за украинския спор и се пробва да обезпечи своите запаси, в това число хранителни доставки.

Въпреки това той изрази вяра, че Русия и Съединени американски щати ще намерят спокойно решение на световната рецесия.

„ Вярвам, че руснаците и украинците, т.е. руснаците и американците, ще намерят общо решение и то ще бъде спокойно. И по тази причина не се опасявам за нищо: нито за бъдещето на Сърбия, нито за бъдещето на континента “, безапелационен бе Александър Вучич
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР