Александър Волков записа най-голямата победа в своята ММА кариера, след

...
Александър Волков записа най-голямата победа в своята ММА кариера, след
Коментари Харесай

Александър Волков нокаутира Вердум

Александър Волков записа най-голямата победа в своята ММА кариера, откакто нокаутира в четвъртия рунд легендата Фабрисио Вердум (Браз). Срещата беше главен мач на огромната галавечер на UFC в Лондон (Анг). Руснакът беше избрал доста внимателна тактичност. Той рядко пускаше удари, а това разреши на Вердум да господства в първите три рунда. Южноамериканецът отвори тежка аркада на челото на своя противник след жесток лакът. Той на три пъти опита своите обичани хватки за събмишън, само че Волков се отбрани.

#UFCLondon
Lights out!
Welcome to the top 5 @AlexDragoVolkov #UFC #MMA #WMMA #TeamMMA4LIFE#PeoplesMMA #AlexanderVolkov pic.twitter.com/BFQWLprlIE
— The People's MMA (@ThePeoplesMMA) 17 март 2018 година
Малко преди края на третия рунд дясното око на Вердум съвсем се затвори. Той имаше аркада на клепача и на скулата. Бразилецът мъчно виждаше. В четвъртата част той още веднъж продължи с опитите да смъкна на земя Волков. При една замяна бразилецът инкасира три следващи удара, които го смъкнаха на земята. Волков пласира още две тежки крошета и записа четвъртата победа от четири мача в UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР