Александър Волкановски защити титлата си в категория перо, след като

...
Александър Волкановски защити титлата си в категория перо, след като
Коментари Харесай

Волкановски отново победи Халоуей и в реванша

Александър Волкановски отбрани купата си в категория перо, откакто съумя още веднъж да победи Макс Халоуей в ревашна посред им от UFC 251 на остров Яс в Абу Даби. Австралиецът сподели сериозна воля и стигна до триумфа със съдийско решение откакто обърна нещата в своя изгода в последните два рунда.

Халоуей доминираше в първите два рунда, като нанесе много тежки удари в главата на своя противник и на два пъти го праща на земята, само че и в двата случая не съумя да довърши австралиеца, който бе избавен от сирената.

В третия рунд Волкановски се окопити и изравни играта, а в четвъртия към този момент стартира да стои по-добре и съумя да направи тейкдаун, въпреки американецът да съумя бързо да се измъкне от сложната обстановка.

В петия рунд австралиецът продължи да бъде постоянен при размените, а решаващи се оказаха два тейкдауна, които съумя да направи, и с тях сякаш дефинитивно съумя да обърне мача в своя изгода.

Така Волкановски измъкна успеха под носа на своя противник със съдийско решение - 48-47, 47-48, 48-47, и резервира пояса си, записвайки 9 поредна победа, като активът му към този момент е 22-1. За Халоуей пък това е много горчива загуба, като той към този момент е с актив 21-6 в осмоъгълника.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР