Александър Везенков ще се опита да се измъкне от клубния

...
Александър Везенков ще се опита да се измъкне от клубния
Коментари Харесай

Везенков се надява да играе срещу Франция

Александър Везенков ще се опита да се измъкне от клубния си тим „ Олимпиакос “, с цел да играе за националния тим на България при гостуването на Франция от международните квалификации на 3 декември. Крилото няма да може да взе участие в срещата с Босна и Херцеговина на 30 ноември в Ботевград, защото същия ден гръцкият отбор има ангажимент в Евролигата.
„ За първия дуел няма по какъв начин да бъда на линия, тогава играем в Пирея с „ Будучност “ – призна Везенков. – За втория мач във Франция ще чакаме решение. Не е единствено „ Олимпиакос “, за първите мачове нито един играч от Евролигата няма да може да играе. Искам да оказа помощ на националния тим, стига да ми се отдаде опция. “
Иначе българинът е удовлетворен от началото на престоя в новия отбор, в който играе от лятото. В предходния си отбор „ Барселона “ той прекарваше повече време на аварийна пейка.
„ Чувствам се добре със съотборниците, треньорите, към този момент сме един колектив, който се бори за всяка победа – описа Везенков. – Имаме още мачове, всички тимове са доста положителни, аз се старая да оказа помощ на тима и да направя това, което желае треньорът. “
Късно нощес бе огромното дерби на Гърция от постоянния сезон на Евролигата, в което „ Олимпиакос “ гостува на „ Панатинайкос “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР