Александър Везенков не бе включен в ротацията на старши треньора

...
Александър Везенков не бе включен в ротацията на старши треньора
Коментари Харесай

Везенков не игра при успеха на Сакраменто над Минесота

Александър Везенков не бе включен в ротацията на старши треньора на Сакраменто Кингс Майк Браун при триумфа на " кралете " над Минесота Тимбъруулвс със 124:111 като посетител в поредна среща от вътрешния шампионат на Националната баскетболна асоциация (НБА).


Кингс окупираха върха в Западна група С след победа, при която блесна звездният гард на отбора Де " Арън Фокс. Той бе на всички места и приключи с цели 36 точки, като овладя 7 битки и даде 12 завършващи подавания. С дабъл-дабъл се отличи и Домантас Сабонис - 15 пункта и 11 битки. Още четирима играчи на калифорнийци завършиха с 10 или повече точки - Харисън Барнс (18), Малик Монк (17), Кевин Хюртер и Кеслър Едуардс - по 10.

За домакините 35-те точки на Антъни Едуардс не стигнаха за триумф. С дабъл-дабъл приключиха Карл Антъни-Таунс и Руди Гобер - надлежно 27 пункта и 11 битки за Таунс и 12 точки и 11 овладени топки за Гобер. 10 добави Трой Браун-младши, само че " вълците " трябваше да се примирят с провалянето.

Тимбъруулвс остават на върха в Западната конференция с баланс 11-4, до момента в който Кингс са шести с девет победи и шест загуби. Следващият мач, в който Везенков може да играе, е домакинство на Голдън Стейт Уориърс във вторник в финален дуел от груповата фаза на шампионата, до момента в който за Минесота предстоят срещи с Мемфис Гризлис като посетител в постоянния сезон и дуел с Оклахома Сити Тъндър вкъщи в шампионата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР