Александър Везенков направи решително от пейката за Сакраменто Кингс при

...
Александър Везенков направи решително от пейката за Сакраменто Кингс при
Коментари Харесай

Отличен Александър Везенков записа 6 точки при победа на Сакраменто в In-Season турнира на НБА

Александър Везенков направи уверено от пейката за Сакраменто Кингс при успеха със 105:98 над Оклахома Сити Тъндър в първия мач на отбора от новия In-Season шампионат на НБА. Българският национал означи две тройки в последната четвърт на дуела. Везенков записа общо 8 минути на паркета, в които се регистрира с 6 точки, една битка и една открадната топка.

Сакраменто и Оклахома са в една група с Голдън Стейт и Минесота, като форматът на групата е всеки против всеки по един път. Победителят в групата продължава напред към елиминационната фаза, а също така място към идващия стадий на шампионата ще получи и тимът с най-хубави индикатори, приключил на второто място.

Четвъртфиналите ще се проведат на 4 и 5 декември, полуфиналите са на 7 декември, а купата ще се взема решение на 9 декември. Всеки състезател от тима първенец ще получи бонус половин милион $. Всички резултати от шампионата, с изключение на финала, ще се зачитат и за постоянния сезон.

Най-резултатен за Сакраменто бе Кевин Хъртър с 28 точки, Кийгън Мъри наниза 24, а Домантас Сабонис се регистрира с „ трипъл-дабъл “ – 17 точки, 12 битки и 13 асистенции.

Лидерът на Оклахома Гилджъс-Александър приключи с 33 точки, 7 битки и 6 асистенции.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР