Александър Везенков игра седем минути, но не успя да вкара

...
Александър Везенков игра седем минути, но не успя да вкара
Коментари Харесай

Везенков не успя да се разпише при загуба на Сакраменто от Минесота

Александър Везенков игра седем минути, само че не съумя да вкара точки при загубата на Сакраменто Кингс от Минесота Тимбърулвс с 98:110 вкъщи в мач от постоянния сезон на НБА.


В Сакраменто тимът с най-хубав баланс в Лигата - Минесота - взе ранна преднина и въпреки че домакините съумяха да изравнят в средата на втората част, гостите още веднъж започнаха да натрупат задатък, който доближи 22 точки в последната четвърт.

За своето време на паркета Александър Везенков опита единствено една пукотевица от тройката, която бе несполучлива, като записа единствено една битка и една открадната топка. Най-резултатен за Кингс бе Де " Арън Фокс с 27 точки, а центърът Домантас Сабонис осъществя трипъл-дабъл - 17 точки, 10 битки и 10 асистенции. Номер 1 в мача обаче бе звездата на Тимбърулвс Антъни Едуардс с 34 точки, 5 битки и 10 асистенции, а Руди Гобер и Джейдън Макданиълс също вкараха 20+ точки.

Въпреки провалянето Сакраменто остава на четвърта позиция с актив от 17 победи и 11 загуби. За отбора следва посещение на Портланд Трейл Блейзърс в сряда сутринта българско време. Минесота е водач в Западната конференция с баланс 22-6. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР