Александър Везенков игра малко повече от 13 минути при поредната

...
Александър Везенков игра малко повече от 13 минути при поредната
Коментари Харесай

Сакраменто пак би, Везенков игра 13 минути

Александър Везенков игра малко повече от 13 минути при следващата победа на Сакраменто Кингс в НБА – този път като посетител на Далас Маверикс със 129:113. Везенков се отличи със 7 точки, една извоювана битка, един чадър и една асистенция.

От отбора му най-хубав бе Домантас Сабонис, който приключи с дабъл-дабъл – 32 точки и 13 битки. Де’Аарън Фокс добави още 30 точки, като завоюва дуела си с Кайри Ървинг. Това бе шеста поредна победа за Сакраменто в постоянния сезон на НБА. Лука Дончич бе най-резултатен за домакините от Далас с 25 точки, 10 битки и 7 асистенции.

Първата четвърт на мача беше доста оспорвана, като Далас поведе с 36:35. Следващите две елементи обаче бяха за Сакраменто, който натрупа 11 точки задатък. Маверикс означиха единствено 3 точки за 5:14 минути във финалния интервал, което бе решаващо, защото към този момент изоставаха с 21 точки.

Кийгън Мъри добави 17 точки за Кингс, Крис Дуарте – 13 и 8 битки. Ървинг приключи с 23 точки за Далас, Тим Хардауей Джуниър се включи с 14 от пейката.

Сакраменто продължава да води в Тихоокеанската дивизия с 8 победи и 4 загуби от началото на сезона. Кингс са на четвърто място в Западната конференция, като по-добър баланс имат единствено Минесота, Оклахома Сити и първенецът.

SASHA SWATS IT INTO THE STANDS
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР