Александър Ууд, Куентин Смит и Доменик Кбоинс, всички на 18-годишна

...
Александър Ууд, Куентин Смит и Доменик Кбоинс, всички на 18-годишна
Коментари Харесай

Трима идиоти изнасилиха пияна девойка и качиха кадри в мрежата

Александър Ууд, Куентин Смит и Доменик Кбоинс, всички на 18-годишна възраст, са упрекнати в обезчестяване и принуждение по време на ужасяващия случай в Mason Inn в Мейсън, Охайо през април, осведоми "Метро ".

Ууд и Смит са изправени против спомагателни обвинявания, свързани с публикуването онлайн на видеоклиповете от изнасилването. Разследващите са декларирали, че жертвата и нейният другар са посетили хотелската стая. По-късно момчето си тръгнало, само че момичето останало в стаята.

Прокурорът на окръг Уорън Дейвид Форшел е декларирал, че тийнейджърката е изпила цяла бутилка ром. „ Тя е изпаднала в мощно опиянено положение по времето когато Ууд, Смит и Кбойнс са я изнасилили, споделя Форншел.

Приятелите на жертвата й се обадили, с цел да я попитат дали е добре и й разказали за фрагментите с нея в Snapchat. Според Форншел, момичето е било голо и в безсъзнание, до момента в който е било полово насилвано, което се вижда от видеата и фотосите.

„ Отвратително е, че в днешни дни някой към момента има вяра, че присъединяване в полово нахлуване над жена, която е опиянена или в безсъзнание, е нещо друго от полово посягане “, споделя Форншел пред Local 12. „ Не по-малко извънредно е това, че те са записали изнасилването и са го изпратили на други посредством Snapchat ", споделя още Форншел.

Най-вероятно Ууд, Смит и Кбойнс ги чака повече от десетилетие в пандиза, в случай че бъдат наказани и те евентуално ще бъдат регистрирани като полови нарушители. Предстои насилниците да се явят в съда през декември.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР