Александър Усик и Антъни Джошуа ще избират домакин на реванша

...
Александър Усик и Антъни Джошуа ще избират домакин на реванша
Коментари Харесай

Украйна и Близкият изток са сред вариантите за реванша между Усик и Джошуа

Александър Усик и Антъни Джошуа ще избират хазаин на реванша за международните трофеи по бокс в тежка категория сред три варианти - Англия, Украйна или Близкия изток. Украинският боксьор завоюва поясите на WBA, WBO и IBF след против Джошуа на стадиона на " Тотнъм " в Лондон. Промотърът на Усик Александър Красюк съобщи, че домакинът на реванша би трябвало да бъде избран до края на годината. Вторият дуел евентуално ще се организира през март или април.

" Планираме да се срещнем с промотъра на Джошуа Еди Хърн в идващите седмици и да стартираме работа по реванша. Обмисляме три варианти - Англия, Украйна и Близкия изток. Надявам се до края на 2021 година да сме в позиция да вземем крайното решение ", съобщи Красюк пред " Скай Спортс ".

В последните седмици Усик няколко пъти съобщи, че за сливане на всички трофеи. Попитан дали украинският боксьор съжалява, че не може да срещне Фюри незабавно, Красюк отговори: " Не. Бяхме изцяло наясно, че Джошуа има уговорка за реванша, дали сме дума и сме подписали документ. Няма място за отчаяние, защото нещата вървят по метода, по който сме ги възнамерявали. Тайсън би трябвало да потвърди позицията си, като победи наложителния си кандидат, само че това е негова работа. Ние се фокусираме върху реванша. "

Най-вероятно идващият мач на Фюри ще бъде против Дилиан Уайт, който е наложителен кандидат за пояса на Световния боксов съвет (WBC).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР