Александър Тонев се появи като резерва за отбора на футболния

...
Александър Тонев се появи като резерва за отбора на футболния
Коментари Харесай

Кротоне отпадна от турнира за купата на Италия, въпреки силната игра на Тонев

Александър Тонев се появи като запаса за тима на футболния " Кротоне ", само че направи мощни минути и сътвори две отлични благоприятни условия за своя отбор. Гостите от Реджо Калабрия обаче отпаднаха в 4-ия кръг на шампионата за Купата на Италия от Дженоа след проваляне с 0:1 като посетители. Българският нападател Андрей Гълъбинов не беше в групата на домакините.

И двамата треньори заложиха на някои играчи, които по-рядко намират място в стартовите 11, а Александър Тонев се появи в игра на мястото на Джовани Крочиата в 68-ата минута. Домакините към този момент бяха повели в 54-ата посредством Франческо Милиоре, който разстреля вратаря Марко Феста с мощен удар отвън наказателното поле.

Тонев сътвори напрежение за вратаря на " Дженоа " в последните 10 минути. Най-напред в 81-ата минута той заплаши Ламана след композиция със Стефан Симич. Истински снаряд обаче принуди Ламана да демонстрира най-хубавото от себе си в 90-ата минута, когато без закъснение Тонев опита да докара мача до тъждество. На осминафиналите " Дженоа " ще гостува на " Ювентус ".

В другата среща от нощес " Удинезе " разгроми втородивизионния " Перуджа " с 8:3. Макси Лопес вкара хеттрик за спечелилите, като два от головете му бяха от дузпи. Гостите се държаха до 61-еата минута, когато резултатът беше 4:3 и по-късно пуснаха още четири попадения. В идващия стадий от шампионата " Удинезе " е посетител на " Наполи ".

Срещи от четвъртия кръг в шампионата за купата на Италия:
" Удинезе " - " Перуджа " 8:3
" Дженоа " - " Кротоне " 1:0

от сряда:
" Сасуоло " - " Бари " 2:1
" Киево " - " Верона " 4:5 след дузпи, 1:1 в постоянното време и продълженията
" Торино " - " Карпи " 2:0

от вторник:
" Каляри " - " Порденоне " 1:2
СПАЛ - " Читадела " 0:2
" Сампдория " - " Пескара " 4:1.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР