Александър Томов твърди, че 8 милиона лева са били достатъчни

...
Александър Томов твърди, че 8 милиона лева са били достатъчни
Коментари Харесай

Томов: Има два ЦСКА, което значи, че ЦСКА не може да бъде убит!

Александър Томов твърди, че 8 милиона лв. са били задоволителни ЦСКА да не банкрутира. Бившият президент на клуба напуснал " Армията " под сериозен политически метод, твърди самият той. Томов изрази подозрения, че може би не е било разрешено на Гриша Ганчев да оздрави сдружението. През 2008-а година пък, Сергей Станишев желал да махне Александър Томов от ЦСКА. Пак по думите на някогашния необут на " армейците ".

" ЦСКА е банкрутирал през 2015-а година преднамерено, изрично! Съдя лицата Манджуков, Инджов и Милко Георгиев. Такива предумишлени банкрути не би трябвало да се вършат! ЦСКА загуби от това, публиката загуби, страната загуби.

Оставих ЦСКА, само че нямах избор поради тежката политическа офанзива към мен . В течение на два месеца бе натиснат моят бизнес, бяха отказани да ни се дадат парцелите. Викнаха моя азиатски сътрудник и му споделиха: " Няма да работиш с него " . Това е финансов напън!

 Снимка 317370
Източник:

Манджуков е човек с пари , заявява ми другарство. До края на март, тогава ми споделиха, че нямат потребност от мен. Те поеха отговорност на обществена конференция! Голямата драма пристигна, когато те разпуснаха тима. Фалираха клуба!

Феновете сочат мен поради неведение и агитация . Онези след нас взеха тима не за да го развият. Имаха разпореждане от високо политическо равнище, не ме питайте повече. Гриша Ганчев през март ми сподели, че е решил, че не може да се оправи. Това беше през март. Във футбола единствено сме давали, това може да се ревизира.

Защо Левски имаше по-големи задължения няколко пъти, само че не беше фалиран? Защо?

 Снимка 317372
Източник:

Гриша Ганчев е пристигнал, откакто клубът беше фалиран. А за какво не потегли по пътя на оздравянето, го питайте него. Това е неточност! Може да не му е било позволено! Сега ЦСКА щеше да играе в Лига Европа. Феновете бяха излъгани. При купата през 2008 година всичко потегли от кабинета на Сергей Станишев . Получихме приветствени телеграми тогава за 60-годишнината на клуба от Георги Първанов, от Бойко Борисов, само че не и от Станишев. Всичко е до контрола върху фенските маси. На равнище политика постоянно ЦСКА и Левски са били обект на огромно задкулисие.

Правителствата се сменят, подмолните играчи остават едни и същи. В оня май през 2008-а година президентът на Левски посещава 12 пъти Станишев, а Станишев прати нелегално ДАНС в ЦСКА . Истината е, че Станишев искаше да ме махне от ЦСКА.

Щом има два ЦСКА, това демонстрира, че ЦСКА не може да бъде погубен . Злото с ЦСКА обаче е позволено. С нашия тим щяхме да сме първенци! А те пробиха тима ", сподели Томов пред " Спортал ".

 Александър Томов за ЦСКА,
Александър Томов за ЦСКА, " измамите " и " циганския " бизнес

" Ако УЕФА признае клуба на " Армията ", това е решението "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР