Александър Томаш ще продължи да води Локомотив (Пловдив) и през

...
Александър Томаш ще продължи да води Локомотив (Пловдив) и през
Коментари Харесай

Александър Томаш узна съдбата си на Лаута

Александър Томаш ще продължи да води Локомотив (Пловдив) и през пролетния полусезон, макар че пластовете в клуба в последните седмици се разместиха съществено.

Треньорът към този момент е провел среща със почналия еднолично да дърпа юздите на " черно-белите " Христо Крушарски. Както е известно, до неотдавна той държеше 50% от мажоритарния пакет акции, а останалите бяха в Адам Сотков. Последният обаче заяви преди дни, че " предава Локо (Пд) в ръцете на Христо Крушарски ", откакто се е убедил във " финансовата непоклатимост, положителната воля и нестихващата сила на Крушарски ".

Преди време се завъртяха информации, че Томаш може да бъде освободен от поста, в случай че " промяната на караула " стане факт. Дори се спекулираше, че към този момент има вид за негов заместител - Христо Златински. Явно обаче сегашният треньор и босът са намерили общ език. Наставникът има контракт до лятото на 2024 година и се чака да го извърши. Наскоро Томаш бе мощно мечтан от кипърски отбор. Предложението бе от АЕЛ (Лимасол). Специалистът обаче разкри, че го е отклонил, тъй като не желае да си потегля от клуба по средата на акцията.

Локо (Пловдив) стартира доста мощно сезона и дълго време оглавяваше краткотрайното класиране. Тимът направи и връх - за първи път в историята си записа 9 следващи победи. В края на есенния дял на акцията обаче настъпи спад. Така " черно-белите " зимуват на четвърта позиция с актив от 28 точки след 20 изиграни мача. Спечелването на квота за евротурнирите през пролетта обаче ще бъде сложна задача.

Още повече в случай че някой от главните играчи бъде продаден по време на трансферния прозорец. В последните години ставаше по този начин, че част от асовете потегляха към други клубове.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР