Александър Томаш беше официално представен като треньор на Берое. Това

...
Александър Томаш беше официално представен като треньор на Берое. Това
Коментари Харесай

Томаш обяви първото попълнение на Берое при представянето си

Александър Томаш беше публично показан като треньор на Берое. Това се случи преди първата подготовка на отбора от лятната подоготовка. Досегашният ментор на Верея разгласи първото попълнение на Берое. Опитният португалец Педро Еуженио, играл за последно под негово управление в клуба от " Трейс Арена ", се завръща в Берое.

" С Педро Еуженио имаме подписан контракт. Той сега почива и праща доста поздрави ", разгласи Томаш, а на въпрос за Антон Карачанаков, който има контракт с Берое до края на месеца и започва през днешния ден подготовка с отбора, шефът Илко Русев изясни, че това е срокът, в който би трябвало да се вземе решение. 

Новият треньор загатна, че желае крилото да бъде платен от полския Краковия, чиято благосъстоятелност е. 

" Предстоят договаряния, ще забележим какво ще се случи ", сподели Илко Русев.   

" За мен е значимо тези играчи, с които работим, да са благосъстоятелност на Берое. Наблюденията ми като непряк човек са, че Карачанаков е добър футболист, само че има други неща и сделки, които са от друга компетентност ", разяснява Томаш. 

По отношение на намирането на нов централен нападател той сподели, че спортно-техническият щаб работи и има набелязани играчи.

Новият треньор на Берое бе безапелационен, че за него и екипът му най-важните качества на футболистите, които ще бъдат привлечени, са човешките достолепия и желанието им да се развиват. Според Томаш в Берое следва доста работа и нищо няма да се случи с магическа пръчка, само че той и неговите помощници идват, с цел да работят със своите хрумвания, визии и фантазии.

" За нас преди всичко са футболистите, те са най-важни, колективът също. Искаме да изградим едно семейство. В дългата си история Берое постоянно е реализирал триумфи и е радвал почитателите си и Стара Загора с атакуващ футбол. Ако стадионът е цялостен, значи си вършим работата. Няма да стане елементарно, нямаме вълшебен пръчица. Футболът е групов спорт. В Етър имах един треньор, който споделяше " пъшкаш два пъти и като излезеш си самичък ". Ако няма колектив, няма по какъв начин да се случи. Ако управлението обезпечи Меси и Роналдо, аз ще виждам небето. Ако не бъде предан, този състезател няма да е нашият човек. Ще желая колектив ", разяснява още младият експерт.

" Имаме набелязани и българи и чужденци. Трябва да се обединим към идеята Берое. Ние всички работим за това ", добави Томаш.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР