Александър Тодоров е новият изпълнителен директор на тотото. Той е

...
Александър Тодоров е новият изпълнителен директор на тотото. Той е
Коментари Харесай

Александър Тодоров оглавява Тотото

Александър Тодоров е новият изпълнителен шеф на тотото. Той е вписан на мястото на Любомир Петров, който е изваден от Управителния съвет на тотото . На негово място в УС влиза Росен Иванов и по този метод новата власт към този момент има болшинство в управителния орган на БСТ.

Припомняме, че още през януари Радостин на тотото, само че смяната лиши повече от месец поради тъжби първо на Йовов и Гинчев, а по-късно и на Петров. Спортният министър изрази неодобрение от финансовите резултати на БСТ след одържавяването на лотарията , като разгласи, че чака доста по-високи доходи за тотото с оглед монопола на лотарийните игри.
 Спортният министър желае повече доходи от тотото
Спортният министър желае повече доходи от тотото

" Ще направя всичко належащо това сдружение да осъществя облага ", съобщи той.

Мандатът на Управителния съвет на тотото е с дълготрайност до 12 април 2026 година. В състава му сега са Александър Тодоров (изпълнителен директор), Георгий Султанов, Росен Иванов, Гошо Гинчев и Христо Йовов.

Александър Тодоров и Георгий Султанов са представители на Има Такъв Народ, като Тодоров бе народен представител в 45-то, 46-то и 47-мо Народно заседание, а през лятото на 2021 година Султанов бе препоръчан от партията за министър на културата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР