Александър СимовЧуйте целия запис! В него няма нищо скандално. Така

...
Александър СимовЧуйте целия запис! В него няма нищо скандално. Така
Коментари Харесай

ПП обсъждат не управление, а план за похищение на държавата

Александър Симов
" Чуйте целия запис! В него няма нищо скандално. Така се прави политика. Това е урок по политика ".
Такива спешни апели заляха публичното пространство откакто Радостин Василев ни направи очевидци на една от най-позорните полемики, които българското общество е чувало в мрачните години на прехода. 
Очевидно концепцията на този безразсъден пиар е била, че в случай че хората чуят цялата полемика, те внезапно ще се изпълнят с схващане на обстановката, ще проумеят стратегическите дълбини на Политическа партия и ще простят всичко. Това е комфортен метод да затвориш устата на критиците - нямате право да коментирате, тъй като не сте изслушали целия запис.
Аз се престраших. Чух цялата полемика. Близо 5 часа след които човек излиза отпаднал от смут, честен шок и политически яд. Не знам кой е сътворил апела за изцяло прослушване. Този пиар би трябвало да откри по-висока постройка и мигновено да скочи от там.
Записът е злокобен. 
Защото разискването на Политическа партия не е проект за ръководство. За над 4 часа не се разисква нито един действителен проблем на страната. Няма нито една дума за високите цени, за замръзналите приходи, за проблемите в опазването на здравето, образованието и сигурността. Не се приказва за обществена политика, за решение на належащите проблеми, няма нито една дума за развиване на стопанската система.
Дискусията на Политическа партия е проект за преодоляване на страната.
Ни повече, ни по-малко. 
Заради това там става дума за чистки ( " законни или противозаконни " ), за " наше Министерство на вътрешните работи ", за стартирането на техни фрагменти в регулаторните органи,> за това по какъв начин да  " продадат " коалицията  > с Бойко Борисов на електората си и по какъв начин да защитят водача на ГЕРБ, в случай че прокуратурата изиска неговият мандат.
Всичко се върти към това по какъв начин да се вкоренят във властта като ракови метастази и да не могат да бъдат изчегъртани от там.
Заради това диалогът наподобява на проект за прелом, а не демократична полемика какво да се прави. 
Може би тъкмо поради това Кирил Петков излезе в нощта преди записите да станат обществено притежание, с цел да се ожали, че службите са го записали и му готвят компромат. 
Всичко това се оказа брутална неистина. Една от многото, които тази полемика ни разкри. 
Има няколко момента, които обаче си костват да бъдат оценени детайлно. На първо място самопризнанието на Кирил Петков, че ГЕРБ е техен " маркетингов " съперник, а не действителен зложелател.
Самоубийствено самопризнание. През него виждаме какви микроорганизми бяха медийно короновани за съществена опция на Бойко Борисов.
Време е да преоценим всичките им дейности на политическия терен.
Битката с ГЕРБ за тях не е идея. Тя е маркетинг, пазарен сегмен, който може да бъде експлоатиран. Търсене на свободна ниша. Начин да изсмучат известност и власт. За да могат да назначават, преразпределят и усвояват с официозната поддръжка на " Посолството " и координиране с " посолствата ".
Точно поради това Политическа партия нямат никакъв проблем с > стартирането на пералнята за Бойко Борисов  > Изпирането му се разисква безстрастно и даже не като нужното зло, а като метод да се доберат до властта. Това са същите хора, които в течение на три акции ни уверяваха, че са главната опция на ГЕРБ, че в никакъв случай няма да полегнат пред Борисов, че ще водят борба до дъно с неговия модел. 
Нищо сходно.
При първа опция, видяхме, те откриха " ценностни прилики " с ГЕРБ и започнаха да ги ухажват за власт, въздействие и чистки. 
А какво да кажем за съгласуването на шефове с Посолството. Чухме какви ли не импровизации по тази тематика - това било обикновено сред сътрудници, това бил формалният метод на взаимоотношение, по този начин се правело в партньорската общественост.
Тук би трябвало да осъзнаем какви колониални лакеи стоят пред нас и по какъв начин мисленето им на икономи е станало официозно. Защото оправданията им са поредна неистина.
Ако беше истина да вземем за пример, в този момент Ердоган, който завоюва изборите в Турция и е наш сътрудник в НАТО, би трябвало да съгласува с българското посолство шефовете на спецслужби. Дали французите, германците, англичаните, испанците или който и да е различен съгласува своите началници на служби с българската дипломатическа задача?
Пред очите си имаме незаконен проект за аутсорсинг на ръководството на страната. Ние и до момента имаме съмнения за дългите ръце в държавното ръководство, само че за първи път виждаме политическа мощ, която трансформира това в съществена точка в своята стратегия. 
Сега към този момент разбираме, че огромната борба на Политическа партия в никакъв случай не е била против ГЕРБ, а е била за подчиняването на ГЕРБ. Да могат да ги употребяват в Народното събрание. Борисов им би трябвало дисциплиниран и нерешителен, с цел да стане договорката - те го пазят, а той ги поддържа.
Втори извънредно значим миг.
Кирил Петков споделя по какъв начин като служебни министри с Асен Василев седели в Народното събрание и гледали към залата. 
И какво вижда погледът им? Демократична България (техните хора) и единствено това били депутатите. > Всички останали са наречени " съветски орки "
 
И дуото почнало да мисли по какъв начин тъкмо да се яви в политиката. Отдясно, споделили си те, най-вече да прибавим още 10 места към Демократична България.
И тогава...Но тук ще дам думата на Кирил Петков, тъй като ми е мъчно да преразкажа този поток на мисълта:
" Опитахме се да заходим отляво, разпознавайки това, че цялата машина на Радев е работила за нас. Всъщност почувствахме се някакви гении, а то цялата машина е работила за нас. Която в никакъв случай повече не работи за нас ".
Захождането отляво за тях също е маркетингов трик. Нищо повече. Лов на гласоподаватели в джунглата. Вероятно е обикновено за хора, чийто речник е изпълнен с думи като " левъридж ", " уин-уин ", " байнъри " и какво ли още не.
Това за десните хора със обществената сензитивност в действителност е било единствено рекламен девиз, красива опаковка, с цел да може ала-балата да успее.
Припомнете си в този момент по какъв начин цялата акция за изборите на 2 октомври Политическа партия пиратстваше леви гласоподаватели с концепцията, че те са реализаторите на обществена политика.
В записа има къде-къде по-скандални неща, само че това е разтърсващо. Защото е най-голямото предизвестие за това какви черноборсаджии се пробват да пиратстват в лявото пространство, без въобще в действителност да им пука за хората. 
Президентството обаче също дължи отговор след този запис. > Какво означава  " ала-бала през президента " > Признанието за машината, която е работила за тях също е основно. Всеки социалист по време на акцията през ноември 2021 година няма по какъв начин да не е усетил това. Щабовете на Румен Радев бяха щабове на " Продължаваме промяната ". Тогава това бяха нашите момчета, които ще трансформират България. В резултат на всичко това Политическа партия станаха първа политическа мощ. 
Румен Радев няма по какъв начин да заобиколи това самопризнание. То идва непосредствено от Кирил Петков. Както и откровенията, че президентът гласи собствен политически план и към този момент тече огромното пазаруване на кметове. За следващ път някой се пробва да пусне вирус в политическата система на България, с цел да може тя да бъде похитена, разграбена и омаломощена.
В интерес на истината - има хора измежду Политическа партия, които си дават сметка какъв брой самоубийствена е тази тактика за тяхната партия. Те обаче въобще не си дават сметка какви хора е приютило тяхното управление.
Те разсъждават като шефове на корпорация, която пуска на пазара рисков артикул, който може да убива хора и търсят способи да го опаковат примамливо. 
Кирил Петков и Асен Василев са политически брокери, които търсят бърза власт и скоростни облаги. Те пет пари не дават какво ще стане след две години или с тяхната партия. Властта е тук и в този момент, а цената за нея е коалиция с Бойко Борисов. Те нямат никакъв проблем с цената. Тормози ги единствено по какъв начин да показват на публиката тази нечистоплътна договорка. Нищо друго.> Парализиращата безпринципност  > на Политическа партия ги сложи в толкоз нелепа обстановка, че дори ГЕРБ заговориха за бистрота, морал и избавление на страната.
Това би трябвало да е доста явен знак в каква тиня са потънали и какъв брой разтърсващи са нещата, които приказват нахално и цинично уединено. 
И единствено за протокола - Демократична България напълно не са допустимата опция на Политическа партия, както се пробват да го показват някои десни среди. Демократична България също желаят властта тук и в този момент, без да се преценяват, за следващ път, с предизборните си обещания. И това, че цената за вечеря с Бойко Борисов става солена напълно не ги тормози.
Просто имаме хора, които желаят да излязат от проблемите си като се впият във властта и я употребят в лична полза. 
Този взор в политическата кухня на Политическа партия (Поредните предатели) би трябвало да е отрезвяващ. Пътят към смяната няма по какъв начин да минава през политическите корпоративни черноборсаджии, които не дават пет пари за личния си народ. Крайно време е на избори да си вършим тази сметка. Политическото инженерство омаломощи България и занули всички нежни очаквания за действителна смяна.
Време е да изхвърлим този отпадък на бунището. 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР