Александър Сиди (вторият отляво надясно)Веселин Марешки за клевета. Това е

...
Александър Сиди (вторият отляво надясно)Веселин Марешки за клевета. Това е
Коментари Харесай

Депутат ще съди Марешки за клевета

Александър Сиди (вторият отляво надясно)Веселин Марешки за клюка. Това е оповестил националният представител пред публицисти в Народното събрание, оповестява формалният уебсайт на Вътрешна македонска революционна организация. Повод е изказване на Марешки, че Сиди е желал рушвет от 10 000 лв. от някогашния шеф на " Басейнова дирекция " в Пловдив Георги Семерджиев.

Най-логичното е, в случай че имаш проблем, да се обърнеш към Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, разяснява Сиди. Според него, обаче, вместо към способените органи, Семерджиев и Марешки са се обърнали един към различен. Тъй като Марешки още през октомври 2018 година е коментирал тематиката, Сиди е изискал информация от Министерство на вътрешните работи дали са постъпвали сигнали от Семерджиев против него. На 2 ноември от министерството са дали отговор с писмо, че при направена информация в дневниците за оферти и сигнали на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив не са открити данни за подадени сигнали от Георги Семерджиев.

Сиди упрекна Марешки, че имал фиксации върху него. Той счита, че Марешки има " съществени психиатрични проблеми ". " Когато вместо политик или аптекарски необут се изживяваш като прокурор, евентуално имаш проблеми и смяташ, че си някаква друга персона ", добави депутатът.

Александър Сиди има вяра, че ще завоюва делото против Веселин Марешки за клюка и ще употребява парите за самодейността на Вътрешна македонска революционна организация за създаване на монумент на Тодор Александров в Пловдив. " Дори ще напиша, че Марешки и Семерджиев са донори за паметника ", разяснява депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР