Александър Сано и Яна Маринова ще позират за селфи с

...
Александър Сано и Яна Маринова ще позират за селфи с
Коментари Харесай

Сано кани абитуриенти на безплатно кино - slava.bg

Александър Сано и Яна Маринова ще театралничат за селфи с посетителите на тазгодишното Лятно кино под звездите във Велико Търново.

В старопрестолния град двамата ще показват последните си филми - „ Привличане “ и „ Диви и щастливи “. За прожекцията на първия от тях пък е очакван и специфичен подарък за зрелостниците – безвъзмезден вход.

За това заяви Александър Сано в обществените мрежи, а самото показване на "Привличане " ще се случи тази събота (20 юни). Следващият ден пък е непокътнат за „ Диви и щастливи “.

Турнето на двата кино лентата из страната продължава още от сряда и четвъртък в Горня Оряховица, където феновете ще могат да видят последния филм на Сано и Маринова от комфорта на колата си. На автокино „ Диви и щастливи “ ще бъде показан и в три следващи дати в Пловдив – на 26, 27 и 28 юни.

Междувременно Лятното кино под звездите започва в Търново още в края на предходната седмица с прожекция на „ Завръщане “ на Ники Илиев. „ Жокера “, „ Соник “, „ Котка в стената “, „ Бензин “, „ Джентълмените “ и „ Книга за джунглата “ са единствено част от останалите заглавия в програмата на събитието.

Филмовият маратон „ Лятно кино под звездите “ е взаимна самодейност, която Община Велико Търново осъществя с „ Кинополис Ентъртеймънт “ по концепция на кмета на града Даниел Панов.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР