Александър Попов определи класирането на волейболния ЦСКА за Топ 8

...
Александър Попов определи класирането на волейболния ЦСКА за Топ 8
Коментари Харесай

Александър Попов: Всеки го прави от любов към ЦСКА и към волейбола

Александър Попов дефинира класирането на волейболния ЦСКА за Топ 8 в Суперлигата като един от най-сладките триумфи в кариерата му. Специалистът, който претърпя паметни европейски победи, постигане до полуфиналите за Купата на CEV, както и редица извоювани купи, трофеи и медали отпред на армейците, бе доста прочувствен след втората победа над Дунав. Червените победиха с 3-2 гейма в Русе и по този метод изпратиха домакините във втората осмица на родния хайлайф. Въпреки това на доктрина и Дунав ще може да се бори за купата поради комплицирания правилник на конкуренцията.

Ето какво показа Александър Попов пред ежедневника " Тема Спорт " след страхотния успех в Русе:

" Наистина страстта е огромна. Знаете, че ние този сезон изпитваме съществени проблеми, като това важи и за предходната година. Радвам се, тъй като играят нашите деца, момчета, които са от нашата школа и които са бъдещето на ЦСКА и на българския волейбол. И те израстват с всеки мач около по-опитните, които към момента са част от клуба. Никой не е тук за пари, всеки го прави от обич към ЦСКА и към волейбола. Затова съм доста благополучен, тъй като мястото на ЦСКА е при най-хубавите. И макар че има хора, на които това не им харесва, ние не се предаваме. Отписваха ни преди шампионата в Бургас, само че тези деца демонстрираха, че никой не може да си разреши това ", сподели Попов.

В часовете преди дуела с Дунав във вторник " армейците " са били изправени и пред нов спешен миг. Един от играчите на отбора - Андрей Христов, е показал признаци на COVID-19. 19-годишният централен блокировач е бил с висока температура и неразположение. На младока незабавно е бил изработен PCR тест, като резултатите са били негативни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР