Александър Паунов напуска парламентарната група на БСП, но остава народен

...
Александър Паунов напуска парламентарната група на БСП, но остава народен
Коментари Харесай

БСП гони Паунов от групата заради Божков, очаква такъв подход и за Vladi и Б.Б.

Александър Паунов напуща парламентарната група на Българска социалистическа партия, само че остава депутат. Това разгласи водачът на социалистите Корнелия Нинова на конференция, откакто по-рано през днешния ден прокуратурата популяризира записи от диалози сред хазартния необут с 18 обвинявания Васил Божков и депутата Паунов, в който двамата разясняват антиправiтелствените митинги.

Нинова акцентира, че Паунов не е член на Българска социалистическа партия, а е ръководител на неин съдружен сътрудник - Комунистическата партия на България:

" Разговорът на Александър Паунов не ангажира по никакъв метод нито партията Българска социалистическа партия, нито парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ". Никой няма право да използва Българска социалистическа партия за свои персонални или корпоративни ползи. Ръководството се събрахме, разговаряхме с Александър Паунов, той удостовери диалога. Още през днешния ден подава заявление за овакантяване на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", уточни Нинова.

Тя добави, че следва и среща на съдружните сътрудници в " Българска социалистическа партия за България ", с цел да разискват дали да не изгонят партията на Паунов от обединението си. След това Нинова добави, че чака по същия метод да се подхожда към кореспонденцията на премиера Бойко Борисов и на финансовия министър Владислав Горанов с Божков.

В средата на месец май Васил Божков разгласява своя SMS връзка с Vladi Goranov, от която се виждаше по какъв начин хазартният необут търси и получава подпомагане за решение на проблеми в комисията по хазарта. Финансовият министър Владислав Горанов не опроверга връзката, тъй като не си я спомнял.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР