Александър Овечкин се изкачи на 11-о място във вечната ранглиста

...
Александър Овечкин се изкачи на 11-о място във вечната ранглиста
Коментари Харесай

Овечкин се изкачи на 11-о място във вечната ранглиста на реализаторите в НХЛ

Александър Овечкин се изкачи на 11-о място във безконечната класация на реализаторите в НХЛ, откакто вкара два гола за успеха на Вашингтон с 2:0 над Каролина тази нощ.

Първият гол на Овечкин бе 685-и в неговата кариера и с това той изпревари Теему Селане във безконечната класация на реализаторите. Той се разписа за повторно след 17:01 минути игра с 28-та си шайба през постоянния сезон и се нуждае единствено от още четири, с цел да изравни Марио Лемьо на десетото място.

Иля Самсонов пък избави 23 удара за втория си шътаут през сезона. Той усъвършенства салдото си до 13-2-1, а в това време е с осем следващи победи и без загуба от 15-и ноември насам.
Александър Стийн вкара първия гол и Брейдън Шен приключи с две асистенции при успеха на Сейнт Луис с 4:1 против Анахайм. Блус завоюваха за девети път подред вкъщи и изравниха клубния връх от 1991-а година, като за днешния триумф се разписаха още Тайлър Бозак, Джейдън Шуорц и Иван Барбашов.
Травис Конечни вкара в петия рунд на дузпите и Филаделфия победи с 6:5 Бостън. Брад Марчанд пък създаде един от най-странните моменти за сезона в ответния опит, откакто едвам докосна шайбата при засилката и я подмина, а съдиите прекратиха мача.
Артьоми Панарин вкара два гола и подаде за други три при триумфа на Рейнджърс с 6:2 против Айлъндърс в дербито на Ню Йорк. Йеспер Фаст, Адам Фокс, Крис Крайдър и Джейкъб Труба също вкараха за Рейнджърс, а руснакът от български генезис Александър Георгиев избави 32 удара.
Кари Прайс пък избави 31 шайби за втория си шътаут през сезона и Монреал надделя с 2:0 Клагари. Джордан Уийл и новакът Райън Пьолинг вкараха за Хабс, които прекратиха серията на Флеймс от пет следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР