Александър Николов направи впечатляващите 8 точки от сервис за победата

...
Александър Николов направи впечатляващите 8 точки от сервис за победата
Коментари Харесай

Радо Стойчев: Гордея се с отбора! Допуснахме твърде много асове

Александър Николов направи впечатляващите 8 точки от сервис за успеха на Кучине Лубе (Чивитанова) като посетител над Верона Волей с 3:1 (20:25, 25:23, 28:26, 26:24) в плейофите на италианската Суперлига по волейбол.

Така настоящият първенец Лубе Чивитанова изравни резултата в серията до 2-2 и избегна към този момент риска да бъде отхвърлен още на четвъртфиналите. 

Тимът изоставаше с 0-2 след първите два мача. 
 Изключителен Алекс Николов очарова Италия! 19-годишният национал заби 22 точки (8 аса) Изключителен Алекс Николов очарова Италия! 19-годишният национал заби 22 точки (8 аса)
Последният мач сред двама тима е в Чивитанова Марке и ще излъчи крайния победител.

Алекс Николов бе най-резултатен за тима си, като означи общо 22 точки - 14 от които при офанзива (45% успеваемост). С най-вече точки в мача приключи Нумори Кейта от Верона - 25.

Алекс Николов бе определен за най-полезен състезател в мача поради приноса си за триумфа.

За водения от Радостин Стойчев Верона игра и Алекс Грозданов, който приключи със 7 точки - 4 от офанзива, 2 аса и една обсада.

„ Гордея се с тима и това, което сподели на игрището. Геймовете се играха точка за точка и това е доказателство за това. Слабото ни място бе посрещането, страдаме от прекалено много аса, само че го знаем и продължаваме да работим върху него. Много съм удовлетворен от представянето във всички останали детайли. Справяхме се добре на блок, офанзива и контраофанзива. Поздравявам Чивитанова за играта, която сподели. Феновете, чувствам присъединяване на тези хора и мога единствено да им благодаря ”, съобщи старши треньорът на Верона Радостин Стойчев в края на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР