Александър Найденов, по-известен с прякора Сашо Майонезата не си поплюва.

...
Александър Найденов, по-известен с прякора Сашо Майонезата не си поплюва.
Коментари Харесай

Пак Удари Всички В Земята, Няма Равен! Вижте Новото Младо Гадже На Играча Сашо Майонезата И Ще Се Оплезите! Нови Снимки!

Александър Найденов, по-известен с прякора Сашо Майонезата не си поплюва. Бизнесменът потвърди, че който го може го може. Плейбоят и коцкар е сменил следващата млада държанка в леглото си.

Досега той имаше връзка със сървайвърката Ралица Кирилова, само че наподобява към този момент са се разделили. Той бе засечен с новото си младо гадже на рождения ден на столичния клуб „ The 1 Exclusive “. Двамата бяха очевидно добре в компанията на другия и не спираха да се забавляват на празненството.

Те изглеждаха доста влюбени, въпреки че новото му обаяние да нямало повече от 30 години. А богаташът наближава 60-те. Но за никого не е загадка, че Сашо Майонезата постоянно си пада по свежа плът. А дамите, с които до момента е бил, могат умерено да му бъдат дъщери.



Най-известната връзка на Сашо Майонезата си остава актрисата Елен Колева. Когато двамата започнаха любовната спекулация, синеоката хубавица не бе на повече от 25 години.

Найденов е потвърдил, най-малко през последното десетилетие, че си пада само по свежа плът и доста млади гаджета.

Сегашната държанка на Александър Найденов си наподобява по външен тип със сървайвърката. И тя като нея е къдрава. Припомняме, че до момента в който с Елен Колева бяха гаджета, актрисата също се появяваше до дъртия си ухажор с постоянно накъдрена коса.

Вероятно подобен е усета на предприемача и дамата до него би трябвало обезателно да му го задоволява.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР