Александър Манолев обяви днес решението си да откаже номинацията за

...
Александър Манолев обяви днес решението си да откаже номинацията за
Коментари Харесай

Александър Манолев се отказа да е министър на транспорта


Александър Манолев разгласи през днешния ден решението си да откаже номинацията за министър на превоза.

Манолев, който сега е зам.-министър на стопанската система, съобщи на брифинг в Министерски съвет, че против него има „ координирана офанзива от избрана група, която със скалъпени изказвания се пробва да саботира работата му като министър “.

Предстои да се срещна с юристи, с цел да защитя името си, съобщи Манолев. Той добави, че оставя на премиера да реши дали да остане зам.-министър на стопанската система.

В началото на седмицата министър председателят Бойко Борисов разгласи, че Манолев ще бъде препоръчан да заеме мястото на Ивайло Московски, който, дружно с министрите на районното развиване и вътрешните работи - Николай Нанков и Валентин Радев. подаде оставка поради трагичния случай край Своге.

Тази заран промяната на министрите трябваше да бъде гласувана от Народното събрание. Това обаче не се случи, защото в деловодството на Народно събрание не е постъпил декрет на президента за освобождение на Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Президентът сега е на посещаване в чужбина и към момента няма изясненост по кое време ще подпише указа.vesti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР