Александър Манолев е завършил Професионалната гимназия по икономика и туризъм

...
Александър Манолев е завършил Професионалната гимназия по икономика и туризъм
Коментари Харесай

Кой е Александър Манолев, предложен за министър на транспорта

Александър Манолев е приключил Професионалната гимназия по стопанска система и туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ в гр. Петрич с профил „ Счетоводство и Контрол “. Получил висшето си обучение в един от водещите стопански университети в света University College London, Англия. Притежава редица специализации в България и чужбина, измежду които: " Управление на структурни планове на Европейски Съюз ”, проведен от Европейска комисия, Будапеща; " Бизнес Комуникации и Връзки с медиите ”, University College London; „ Инвестиции в разрастващи се пазари ", Джей Пи Морган, Лондон.

Започва професионалната си кариера в Националното съдружие на общините в Република България, където дава отговор за подготовката на планове за европейско финансиране. Работил е в региона на маркетинга и е заемал позиции на приблизително и висше управническо равнище в редица компании.

Назначен за заместник-министър на туризма във второто държавно управление с министър-председател Бойко Борисов. През 2016 година поема ръководството на Държавната организация за метрологичен и механически контрол. Ръководи организацията до избирането му за депутат на изключителните парламентарни избори на 26 март 2017 година

Владее британски, испански и гръцки език.

Семеен с две деца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР