Александър Лазаров ще участва в пресявките на ATP 250 надпреварата

...
Александър Лазаров ще участва в пресявките на ATP 250 надпреварата
Коментари Харесай

В последния възможен момент: Лазаров се присъедини към Кузманов на ATP турнира в Маракеш

Александър Лазаров ще взе участие в пресявките на ATP 250 конкуренцията в Маракеш. Алекс допреди няколко дни беше отвън първите 20 запаси за надпреварата, само че голям брой участници избраха да играят на шампионатите в Ещорил и Хюстън, които се организират през същата седмица и по този начин освободиха място за четвъртата ни ракета. Припомняме ви, че Димитър Кузманов също ще играе на квалификациите в мароканската столица, до момента в който Адриан Андреев ще се опита да се класира за главната скица в Португалия.

Самият Лазаров единствено преди няколко седмици преодоля сполучливо пресявките на ATP 500 конкуренцията в Дубай и можем единствено да се надяваме да придвижи положителната си форма и на алена настилката. Двамата с Кузманов обаче ще бъдат измежду непоставените тенисисти и още на старта може да срещнат някогашния първенец Пабло Андухар, както и Ян-Ленард Щруф, който остана единствено на две точки от това да победи Григор Димитров в Маями.

Утре двамата ни сънародници ще схванат първите си противници в квалификациите, а в неделя им следва и да излязат на корта з откриващите си срещи в Маракеш.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР