Александър Лазаров се класира за полуфиналите на международния турнир по

...
Александър Лазаров се класира за полуфиналите на международния турнир по
Коментари Харесай

Лазаров се класира за 1/2 финалите на турнира от сериите Фючърс в Созопол

Александър Лазаров се класира за полуфиналите на интернационалния шампионат по тенис от сериите " Фючърс " на твърда настилка в Созопол с награден фонд 15 хиляди $.

Поставеният под номер 1 национал Лазаров надви над сънародника си и седми в схемата Александър Донски с 6:7(2), 6:3, 6:4 след два часа и половина игра.

Донски пропиля ранен пробив задатък, а по-късно осъществя поврат в първия сет след закъснение от 3:5 гейма, като избави и сетбол при 4:5 и сервис на противника. В следствие Лазаров направи основна серия от пет следващи гейма от 3:3 във втората част, с която изравни резултата и поведе с 2:0 в третата, след което резервира задатъка си до края.

Така той проработи 4 точки за международната класация и 753 $, а на следващия ден ще играе в спор за място на финала против третия в схемата Макс Касниковски (Полша). 

В първия си четвъртфинал в съревнование от сериите " Фючърс " 18-годишният Янаки Милев, който взе участие с " уайлд кард ", загуби от 17-годишния поляк Мартин Павелски със 7:5, 3:6, 3:6 след два часа и половина на корта.

Милев проби за 3:2 в решаващия трети сет, само че Павелски, който приключи с 12 аса, осъществя поврат със серия от четири следващи гейма. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР