Александър Лазаров и Денислава Глушкова бяха отличени като тенисист и

...
Александър Лазаров и Денислава Глушкова бяха отличени като тенисист и
Коментари Харесай

Лазаров и Глушкова са тенисист и тенисистка на годината на СК Дема

Александър Лазаров и Денислава Глушкова бяха отличени като тенисист и тенисистка на Семеен кодекс " Дема " за 2018 година в обичайните годишни награди на столичния клуб.
Лазаров стана двоен първенец на Държавното персонално състезание - на сингъл и на смесени двойки, като стана и вицешампион при мъжките двойки. Като част от тима на " Дема " той е вицешампион и на Държавното отборно състезание за мъже. Глушкова завоюва шампионската купа на Държавното състезание до 14 години и стана вицешампионка за двойки до 18 години, като реализира най-големите си триумфи на интернационалните надпревари. Тя има две трофеи от две участия в шампионати на ITF до 18 години през сезона, както и още две трофея от шампионати на Тенис Европа - един до 14 години и един до 16 години. Като тим на годината бяха наградени девойките до 18 години в състав Цвети Йотова, Розалина Юсева и Симона Беленска, спечелили купата от Държавното отборно състезание, където бяха водени от Галя Ангелова, която пък заслужи наградата за треньор на годината. Със специфична премия за тим " Изгряващи звезди " бяха отличени Андрея Глушкова, Мария Димитрова, Йоана Златева и Анания Димитрова.
Семеен кодекс " Дема " изпраща следващата си сполучлива спортно-състезателна година и за четвърти следващ път е номер 2 в годишната ранглиста на БФТ всред всички клубове, членове на федерацията. На Държавните шампионати за другите възрастови групи състезателите на клуба завоюваха 6 трофеи, както и общо 25 медала. Четири тенисистки от " Дема " бяха включвани в националните тимове - Изабелла Шиникова и Джулия Терзийска за дами за " Фед Къп ", Денислава Глушкова и Розалина Юсева при девойките. Семеен кодекс " Дема " е и клубът с най-вече проведени шампионати от календара на БФТ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР