Александър Кадиев стяга лятна сватба, издаде го майка му Катето

...
Александър Кадиев стяга лятна сватба, издаде го майка му Катето
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се жени през лятото на 2024?

Александър Кадиев стяга лятна женитба, издаде го майка му Катето Евро. Водещият се сгоди преди година по Коледа за обичаната си Ивелина Чоева, само че до неотдавна не бързаше с организацията на венчавката. Датата обаче към този момент е планувана за идния август.

Сватбата на Сашо и Ивелина ще бъде в България някъде край морския бряг. Актьорът и манекенката са поканили доста близки, другари и родственици. Сред листата с гостите попада и някогашната на водещия – танцьорката Таня Тончева. Те са разграничени от 3 години, само че поддържат положителни връзки поради щерка им Катерина.

Връзката на Кадиев и Чоева започна по време на пандемията през 2020 година и в този момент процъфтява. Те се залюбиха след посещение на дългокраката брюнетка в предаването " Преди обед ". Тогава Сашо към момента не беше разграничен публично с майката на детето си. 

Въпреки минусите на Кадиев, които включват привързаност към електронните игри и цигарите, Чоева е изцяло подготвена да го одобри за собствен брачен партньор и вероятно да остарее с него. Двойката се сгоди в края на предходната година – нещо напълно ненадейно за Сашо, който наскоро разправяше, че е срещу брака. Въпреки дългогодишната му връзка с Тончева, той по този начин и не стигна до олтара с нея. С Ивелина обаче в реалност има такова желание и възнамерява след 8 месеца да го реализира.

Александър и актуалната му обичана към този момент се замислят за дете, издават осведомени с връзките им. Заради неочаквания им годеж даже се появиха клюки, че Ивелина може и да е бременна. Те обаче не се потвърдиха. Манекенката постоянно демонстрира в обществената мрежа по какъв начин пие алкохол, тъй че евентуално ще изчака да мине сватбата и тогава ще се реши на тази значима стъпка. Тя приема добре и се грижи безрезервно за доведената си щерка Катерина, тъй че има капацитет да бъде чудесна майка. Катето Евро пък разяснява, че се надява да има още внуци в скоро време.

Професионалният живот на Кадиев също търпи развиване. Той напусна предаването " Преди обед ", само че следва да го забележим в малко по-различно амплоа. Актьорът ще се върне в ефира на Би Ти Ви в нова роля - като лице на вечерното шоу  " Кой да знае? ", което стартира в първите дни на новата 2024-а година, напомня HotArena. В шоуто два тима ще се състезават, отговаряйки на въпроси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР