Александър Кадиев се извини в Instagram за грозните псувни, които

...
Александър Кадиев се извини в Instagram за грозните псувни, които
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се извини за грозните псувни към премиера: Понякога се случват грешки

Александър Кадиев се извини в Instagram за грозните псувни, които насочи към премиера Кирил Петков. Припомняме, че днешното издание на " Преди обед " бе прекратено изключително поради речта на министър-председателят към протестиращите. 

" Искам да се извиня за прочувствения си и неприемлив изблик в ефира на днешното издание на " Преди обед “.

Старая се да съблюдавам етичните правила и правила за държание освен като знак на професионализъм, само че на първо място - на почитание към целия екип на предаването и малкия екран, нашите посетители и всички вас, нашите фенове. За страдание, от време на време вследствие на изтощеност, неспокойствие и миг нехайство, човек споделя неща, които не мисли и за които съжалява.

Както знаете, по време на изключителното включване в " Преди обед “, до момента в който изчаквахме да продължим - използвах нецензурни думи в ефир във връзка спирането.

Поведението ми бе неприемливо и скърбя за случилото се. bTV постоянно е спазвала и налагала най-високи професионални стандарти и ще продължа да се придържам към тях.

В живота и в работата от време на време се случват неточности – значимото е да се поучим от тях. И аз ще го направя! ", написа той в Instagram.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР