Александър Кадиев лежал цял месец в Пирогов след зловещо падане

...
Александър Кадиев лежал цял месец в Пирогов след зловещо падане
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се пребил след жестоко падане от покрив

Александър Кадиев лежал цялостен месец в Пирогов след злокобно рухване от покрив , а персонална здравна сестра му е била звездата от " Откраднат живот " Марта Вачкова, разбра HotArena.

Доста преди да получи предлагането да изиграе сестра Жекова, актрисата имала опцията да се профилира като медицински служащ. Инцидентът, при който Кадиев потрошил крайника си на няколко места, се случил преди години в Панчарево. Паднал сняг и с приятелите му излезли да се пързалят с найлони. " След няколко спускания по един замръзнал ламаринен покрив паднах в една пряспа и си натроших крайници - имах по две фрактури на глезена и на основната кост:, споделя той. 

В Пирогов го гипсирали, само че се наложило да остане там цялостен месец. " Мартина Вачкова бе единствената от доста хора, която идваше цялостен месец да ми гали крачето, да ми чете приказки, да ми носи храна, да ме чеше под гипса, тъй като кракът доста ме сърбеше. Беше при мен всеки ден на визитация. След като ме изписаха, продължи да ме посещава и в жилището ни ", спомня си Кадиев, написа Ретро. 

Възстановяването му лишило 7 месеца. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР