Александър Кадиев е твърдо против брака. Водещият на сутрешното предване

...
Александър Кадиев е твърдо против брака. Водещият на сутрешното предване
Коментари Харесай

Жената на Сашо Кадиев проговори за раздялата им

Александър Кадиев е твърдо срещу брака. Водещият на утринното предване „ Преди обед " от години живее на фамилни начала с половинката си Таня, само че не ще и да чуе за женитба. Той е уверен, че подписът в гражданското единствено скапва хубавите връзки сред сътрудниците.

Сашо и жена му – танцьорката по салса Таня, са дружно от 9 години и имат щерка на 5. Малката Катерина се появи на бял свят през 2015 година за наслада на цялото семейство и най-много на баба си Катето Евро. Водещият е разказвал, че се срещнал с хубавата пловдивчанка в родния й град и незабавно вдлъбнат до уши. Любопитна детайлност е, че първоначално тя го мислела за гей, тъй като гледала представлението „ Горката Франция ", в което той играе педераст. Сашо толкоз добре влезнал в ролята си, че чернокосата хубавица объркала театралният му облик с действителност. Започнали да се виждат единствено като другари и тя въобще не подозирала, че Кадиев я харесва. Чак на петата среща артистът се опитал да я целуне и истината излязла нескрито.

По това време Таня прекарвала доста време в Лондон по работа и имала проекти да се откри там непрекъснато. Върнала се в България поради Сашо, само че през днешния ден не съжалява за това решение, тъй като плод на любовта им е най-голямото им благополучие – щерка им Катерина.
Танцьорката от малко момиче копнеела да се види в бяла рокля, само че Кадиев по този начин и не сбъднал фантазията й да бъде младоженка. Тя към този момент се примирила с тази мисъл и също се отказала от концепцията за женитба.

„ С Александър нямаме формален брак. Истината е, че ми се искаше да бъда младоженка, само че с мъжа ми стигнахме до извода, че сватбата няма да помогне с нищо. За нас това не е било приоритет. Родителите ни също не са упорствали да се женим. А и мъжете сякаш доста се успокояват, откакто сложат подписа и получават възприятие за благосъстоятелност към брачната половинка. А по този начин, в случай че се скараме, бързо си групирам багажа и си отивам в Пловдив. След два дни нормално ми става мъчително и се връщам ", разказвала е Таня за бурната си връзка с артиста.

Тя не крие, че с него постоянно имат спорове – най-вече поради битовизми. „ Споровете ни са единствено в случай че не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е доста значимо – дамата е длъжна да прави тези неща. Когато има гозба и всичко е подредено, нещата са розови. В противоположен случай стартират едни драми... ", признава половинката на Кадиев. Често се спречквали и поради видеоигрите, към които водещият е привързан. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отхвърля.

„ Намирам игрите като добаване стойност към всекидневието ми, тъй като за мен това е наслаждение. Сядаш и започваш да играеш обичани игри с другари в интернет и се след това се кефиш ", споделя артистът. Той зарязал геймърството, когато се срещнал с Таня – тогава продал всички си игри, само че две лета по-късно си купил нови и се върнал към пристрастеността си. Седмата година от връзката им се оказала най-критична. Тогава се карали съвсем непрестанно и били пред разлъка. Вразумили се единствено поради щерка си Катерина и нейното богатство. „ Детенцето доста ни сплотява. Навикът също е значим – аз не мога да си показва да пребивавам с различен мъж ", разяснява танцьорката.

Другата огромна рецесия в фамилията настъпила след гибелта на нейната майка Мария. Тъщата на Кадиев издъхна преди 7 месеца и Таня към момента се пробва да се оправи с болката. След трагичната загуба тя не допускала други хора до себе си, а стресът изцяло я смачкал. „ Загубих доста безценен човек и ми е мъчно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, с цел да ме поддържат всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, само че като си поплача, ми олеква ", споделя снахата на Катето Евро.

Кръшната красавица е доста добре настроена към своята свекърва, с която разделят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела още в първия момент, когато я видяла. По време на запознанството им се прегърнали топло и танцьорката се почувствала уютно в фамилията. „ Със Сашко не сме живели и един ден като гаджета. Когато се прибрах от Лондон, незабавно заживях в тяхната къща. Катето доста добре ме одобри и до ден-днешен доста ми оказва помощ. След загубата на майка тя ми сподели мощни думи: „ Никога няма да мога да я заместя, тъй като майката е една-единствена, само че ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина обич. Ще те поддържам и ще съм до теб каквото и да ти се случи! ", откровена е Таня, написа "Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР