Александър Иванов от ГЕРБ коментира възможните сценарий за излизане от

...
Александър Иванов от ГЕРБ коментира възможните сценарий за излизане от
Коментари Харесай

Може ли ГЕРБ да допусне служебен кабинет?

Александър Иванов от ГЕРБ разяснява вероятните сюжет за излизане от политическата рецесия у нас. Пред бТВ той сподели, че не се поддържа концепцията за длъжностен кабинет, тъй като това значи неработещ парламент. Това ще сложи и под въпрос приемането на бюджета за следващата година.

Според Иванов не е редно 6-7 месеца преди постоянните избори да има длъжностен кабинет, който ще работи единствено три месеца.

"ГЕРБ последните 2 години се видя, че е първа политическа мощ ", настоя депутатът от ГЕРБ.

Георг Георгиев за митингите: Не може единствено оставка да е алтернативата

"Вижда се, че множеството младежи са с обучение, и те имат своите претенции и ние мислим, че с това пренареждане на кабинета за което приказва Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ще се опитаме да сме аналогови политици в цифровия свят ", сподели още Иванов.

Александър Иванов влезе в плевел спор с депутата от Българска социалистическа партия Румен Гечев. Двамата бяха непримирими в позициите си и се стигна до разпалени реплики.

"Видя се, че всеки опит за яхване на митинга е недовопустим. Българските жители помнят банковите банкрути по ваше време ", упорства депутатът от ГЕРБ.

Иванов и Гечев спориха за "студения запас " и за министрите в кабинета.

"Защо на подобен невисок сюжет се поддавате! Видя се, че ваши хора споделят с Дубай ", реагира остро депутатът от ГЕРБ.

"Идва тежка зима, желаеме ли някой без глобата на закона да взима решения? ", запита реторично за край Александър Иванов.

Той акцентира, че финансовите параметри преди ковид са били положителни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР