Александър Гавалюгов и съотборниците му от сборния отбор NGT Zadar

...
Александър Гавалюгов и съотборниците му от сборния отбор NGT Zadar
Коментари Харесай

Гавалюгов и отборът му изковаха втора победа в Загреб, чакат грешна стъпка от Барселона

Александър Гавалюгов и съотборниците му от сборния тим NGT Zadar записаха безпроблемен триумф с 93:64 над Академия Хелзинки в третия си мач от група “B ” на Младежката Евролига.

По този метод тимът на българина резервира очаквания за продължение към финалния конфликт за златото на следващия ден. В момента NGT Zadar заема втората позиция в таблицата с 2-1, до момента в който първи е Барселона с 2-0. За да продължат напред, младежкия национал на България и компания би трябвало да се надяват на загуба на каталунците от домакините от Задар в последния си мач в групата.
 Гавалюгов изтормози Барселона в Младежката Евролига Гавалюгов изтормози Барселона в Младежката Евролига
Иначе този път старши треньорът на NGT Zadar Петери Копонен даде игрово време на всеки играч в своите редици, като за 13 минути на терена Гавалюгов реализира 8 точки, 2 битки, 4 асистенции и 2 откраднати топки при 3/8 пукотевица от игра. От неговите съотборници Леон Сиферлин вкара 15 точки, а Имран Сулянович и Мухамед Файе вкараха по 10 точки.

В същото време пък към този момент е явен финалистът от група “А ”. Това е испанският Сарагоса, който приключи с актив от 3-0 в своята група. Така на следващия ден отборът ще се изправи против Барселона или NGT Zadar в спор за златото и за място на Финалния шампионат в Каунас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР