Александър е в добро състояние. Той е приет в Пирогов

...
Александър е в добро състояние. Той е приет в Пирогов
Коментари Харесай

Александър е добре, правят му изследвания в "Пирогов"


Александър е в положително положение. Той е признат в " Пирогов " и сега му вършат серия от проучвания. Неговият татко Александър Цветанов също е в лечебното заведение.

Сашко беше открит в местността Червена могила - мъчно налична околност край Радомир, от планински спасители и чиновници на Министерство на вътрешните работи. Те не са работили по сигнал, обхождали са мястото.

" Детето е превозено при нас и сега минава през разнообразни прегледи, с цел да се откри неговото положение ", разяснява за bTV Мария Порязова, пиарът на " Пирогов ". Лекари от разнообразни специалности сега са с детето.

Кметът на Перник Станислав Владимиров удостовери, че Сашко е добре.

Детето беше 9 дни в неопределеност.

В издирването му се включиха локалните управляващи, полиция, жандармерия, хеликоптер, водолази и алпинисти, както и хиляди доброволци от цялата страна.

Доброволците са извънредно разчувствани през днешния ден от положителната вест. Те разясниха пред bTV, че са посрещнали положителните новини сълзи на очите и шампанско.

През последните 24 часа е имало непрестанно хора на мястото, на което Александър е бил открит, посочи Мария Йорданова.

" Мястото е известно като Паметник на 800-те. Детето е било видяно от делтапланеристи от доброволнеческия отряд ", разясниха още доброволците, които споделиха, че 9 дни не са спали, с цел да открият Сашко. Мъжът, който е бил на линия от самото начало и не е спал и не се е хранил, е бил изпъден от работа, поради това, че се е включвал в акциите, а не е изпълнявал работните си задължения.

Вчера бащата разгласи парична премия от 100 000 лева за откриването на сина си. Решението за премията бащата е взел самичък.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР