Александър Дугин - налудничав и напълно фашизиран идеолог на Руския

...
Александър Дугин - налудничав и напълно фашизиран идеолог на Руския
Коментари Харесай

Дугин поиска да разпорят корема на Путин заради Херсон

Александър Дугин - смахнат и изцяло фашизиран идеолог на Руския свят с голямо въздействие, прикани в Телеграм (почти директно) да се разпори корема на съветския президент Владимир Путин, тъй като не се оправя с упражняването на безспорната власт, дадена му от Бога. 
(В Телеграм има доста подправени профили, този съответно го цитират като достоверен на Дугин, в това число в медии като " Комсомолская истина ". Долу може да се прочете поста на Дугин): 
 
" Даваме на Владетеля безусловно цялостна власт и той ни избавя всички – нация, страна, народ – в сериозен миг. Ако поради това се обкръжи с разлагане (препратка към корупцията) или плюе върху обществената правдивост, това е неприятно, стига да ни избави. Ами в случай че не ни избави? Очаква го ориста на " Краля на дъждовете " (б.а. на който ). Автокрацията има и противоположна страна. Пълна власт при триумф, само че и цялостна отговорност при крах. Вие по какъв начин желаете? ", споделя безусловно Дугин.

Препратката " Фрейзър " е към книгата " Златната клонка " на шотландския антрополог Джеймс Джордж Фрейзър. Тя е относително историческо проучване на митологията и религията на разнообразни нации и цивилизации от древността до съвременността. В нея има отпратка по какъв начин крал бива погубен посредством разпорване на корема от поданиците си, тъй като не съумява да донесе дъжд по време на суша.

Дугин е безапелационен и, че Русия не може да загуби нищо повече и че с Херсон лимитът на загуби е доближат, само че техническите средства за победа не доближават.

Вече има и съществени въпроси в съветски източници по какъв начин по този начин над 87% от хората в Херсонска област поискали да се причислят към Русия, а най-малко 80 000 - 100 000 души в самия Херсон " не се изтеглиха ". " Всичко е неистина ", гласи констатацията.

Освен това, различен съветски пропагандист - тв водещият Владимир Соловьов, който от дълго време има възбрана да стъпва в Европейски Съюз, изиска старт на пълномащабна война против Европа, цялостна готовност за " демилитаризация " и " денацификация " на Украйна и уволняване на некомпетентните в съветското военно командване, което беше в детайли оценено в Newsweek. Соловьов изиска " друга войска ", което наподобява единственото свястно в пропагандата му, която включва " да се разстрелват страхливците ", да се отворят още веднъж военни академии и фабрики.Руският пропагандист Александър Дугин, който е считан за идеолог на съветския деспот Владимир Путин, непосредствено го подлага на критика за отстъплението на Херсон и то с литературна отпратка, че това може да му коства главата, написа actualno.com. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР